Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /home/mawi-serwis/ftp/diag-car/wp-content/themes/one-page-express/one-page-express.theme#archive on line 43

Alternativ akte hurda man anvander Tinder utan Facebook

Diag-car

Alternativ akte hurda man anvander Tinder utan Facebook

08/08/2023 en postorderbrud 0

Alternativ akte hurda man anvander Tinder utan Facebook

Tills akt icke sa lange darefter varje det centralt att ha ditt konto tinder forena mo din facebookprofil. Det ha samtliga nagot saso ick riktig overtygade somlig konsument, ehuru vi iblan vill att Tinder-profilen skal vara nagot lite mer anonym. Lyckligtvis andrade do ansvariga for det sociala natverket asikt och darpa nagra manader har det varit mojligt att folja in genom andra tilltradesmedel. Sa om n undrar hurda hane anvander tinder utan facebook n kommer att onska vara medveten om att det ar mojligt.

Anledningarna till varfor du kan vill ick fatta forbund Tinder sam Facebook do kan besta atskilliga samt valdigt annorlunda. Skad i de flesta fall ar det nago undran forsavitt okrankbarhet. Vi har jatte- kontakter gallande Facebook sasom vi ick vill att do skall kanna at att vi ar i nagon dejtingapp. Sam i sa fall kan det besta irriterande att ha bada applikationerna anslutna.

Det saso ar enastaende ar att forut komma at Tinder det age ni samt andra val. Sak ar att n at sam med kan skapa en framtoning p saken da valkanda dejtingappen inte me att hava en konto pa Mark Zuckerbergs sociala natverk. Sa o ni inte vill befinna beroende av Facebook under din process forut att finna din battre half, rekommenderar vi att du valjer andra atkomstalternativ.

Det saso ar tillamplig ar att vi kommer ihag att pro att hava denna gallande att besta pa Tinder inte me att behova ta till Facebook, ar det nodvandigt att vi ager senaste fran ansokan. O du inneha en kopiost trakig utgava sam inte besitta uppdaterat saken dar kanske du getbride.org mitt företag icke inneha nagot annat satt att folja in i saken dar. Pa fundament itu rekommenderar vi att du gar igenom den fore du fortsatter lasa Google Play Store samt kika mo att ni ej ager nagra vantande uppdateringar.

Logga in p Tinder tillsamman Google

E valmojlighe forut att kunna utnyttja Tinder inte med Facebook ar att producera det via ditt Google-konto. Ifall n ar nagon Android-anvandare skyldighet ni innehava ett konto forut att vet behandla din mobiltelefon, sa n kan anvanda ersattningsord konto fo att logga in pa dejtingapplikationen. Ni behover endast indicera ditt e-postkonto som avgar gallande sam losenordet du anvander fo det. Pa sa krafti kommer n att innehava loggat in inte me att Facebook age med det att gora.

Nagot saso kan besta en aning problematiskt forut vissa anvandare ar att n kommer att dividera ett andel fran saken dar datorer inte sasom n har anvant i ditt Google-konto. Skada vanligt inneha vi ideligen mindre personligt underrattelse i den an i Facebook, vilket kommer att mildra oss att forbli anonyma. Och ifall n vill att definitivt ingen skall fa genomsnittlig mot din fakta inneha n stadse mojligheten att bilda en eller Google-konto.

Att konsumera det arme kontot hjalper de att fyll i dat som alder samt profilinformation. Andock om du aga bildat din image for forsta gangen p Tinder maste ni fylleri i resten itu informationen som n vill forestalla akt dina eventuella futuristisk partners. Fran bilder mot din presentation och lankar mo andra sociala natverk sasom Instagram. Skad Tinder kommer atminston ej att innehava fakta ifall dina kontakter fran Facebook, sa att du kan dolja att du ar i denna applikation akte dina kontakter i det populara sociala natverket.

Det ar bestamt det basta valet att hantera Tinder utan Facebook sam fran denna motiv ar det det mest konsumera.

Skapa ett framtoning gallande Tinder med ditt telefonnummer inte med Facebook

Forsavit n vill atnjuta maximal okrankbarhet nar n skapar din imag, finns det e hyfs att skrida in i Tinder inte med att behova donera varken ditt Facebook- alternativ Google-konto. Samt det ar att e tredje sat att skapa nago profil ar att logga in via din telefonnummer, bekraftar din identitet med assistans bruten ett SMS-meddelande.

Darjamte forsavitt n ick har nagot ovrig valmojlighe an att bidra underrattelse lik egen sasom ditt telefonnummer, sa ar det formodligen det det mest privata sattet pro att initiera forbruka applikationen.

Nar n gar akt att alstra din imag aliggande du pragla p knappen Logga in med ditt telefonnummer. Darifran maste du antyd saken da, samt n kommer att en aning ett SMS tillsammans en bekraftelsekod sa att de vet att det ar ni. Darifran kan n fortga at dana din imag, nagot som ni maste gora helt fran begynnelse, i sam med appen ick kommer att innehava nagon upplysning ifall dej.

Detta ar sjalvfallet det mest privata alternativet. Ifall ni inte vill att nagon amna ansluta din Tinder-profil med din Facebook-profil eller Google-e-postkonto, ar det bestamt det basta alternativet att logga in tillsamman ditt telefonnummer. Ja det har kommer att forklara forhallandet emella ditt telefonnummer och en Tinder-konto. Sa du formodligen foredrar att hava e andra telefonnummer blott pro det har om fullstandig integritet ar vad ni letar postum.