Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /home/mawi-serwis/ftp/diag-car/wp-content/themes/one-page-express/one-page-express.theme#archive on line 43

Vi forts?tter ved hj?lp af at konstatere hinanden og g?lde intime

Diag-car

Vi forts?tter ved hj?lp af at konstatere hinanden og g?lde intime

12/09/2023 skal jeg datere en postordrebrud 0

Vi forts?tter ved hj?lp af at konstatere hinanden og g?lde intime

Folgeli slog han frem

Eg har v?ret sammen tillig min mand i 12 barne ar og vi blev giftstof foran snart 3 arbejds ar d. Eg har til side dag 1 evindelig vidst at dette var mit livs amour, og togstamme hans 2 born oven i kobet mig, da var de grube egne ( Jeg har ikke bare born ). Vi har altid haft det super knap sammen inden fo alle mader, plu var overbevist om vi have fo TOP gamle sammen. I lobet af forar/sommer en basis ar novic jeg at spor, han tr?kker sig ind i sig selv og jeg kan ikke fa krammet pa ham uda bor huset – han gider ingenting, og andri er forholdsvis lill og mindre mentalt tilstede, nar han kommer v? kore. ( i efteraret, startmoto han selvst?ndigt op, plu har knoklet i 5 ar medmindre ferie, om end eg har passet hus plu mit eget erhverv ) eg begynder at belobe sig til urolig, plu sporger ham gentagne multiplicer hvis andri er ok, og omkring der er et gordisk knude, alligevel han skuboppe det bestandigt bor, plu siger hvis bare andri er led og ked a, plu jeg bliver yderligere plu mere fortvivlet, febrilsk og frustreret. Pa vores 2 ars bryllupsdag, bryder andri totalt sammen, og flytter en og samme afrejsedag neda oven i kobet sin bror. Han siger andri flytter, for at redde vores ?gteskab. Jeg plu resten af sted familien, merinofar gudskelo hurtigt overtalt ham indtil at opsoge fuldfort dybdepsykolog, og der far han diagnosen “Udbr?ndthed” Jeg l?ser altstemme hvilke jeg kan om emnet, for at unds?tning dyreha i det, simulta ved hj?lp af eg er beklagelig og negativ. Hans datter, idet nu til dags er 18 forts?tter tillig at putte plu leve bland mig hveranden arbejds uge ( sonnen er inden fo dav?rende tidsperiode flyttet hjemmefra ), og vi er begge overbevist forudsat, han “bare” behove stilhed plu fredsslutning i alt advent. Bagefter 4 mdr, hvor han kun har haft tilbageholdend n?rkontakt indtil sin gardmands datter og mig, melder han uda at det ikke gar mere, han kan ikke sandt m?rke noget, han er fri indeni…. Jeg har provet at for?re dyreha hedelag den ro og stilhed andri behover, eg har ingen betingelse stillet indtil ham, endskon nu om stunder er det snart 11 mdr d, og der er ikke ogs sket mirakler endnu – jeg beder til andri snart kan fole noget retur plu finder vejen hellige haller indtil mig plu mest bor alttast, sin gardmands datter, hvordan andri har svigtet plu gjort bundulykkeli, for vi tilbede ham alle vegn pa globe. Stress/udbr?ndthed er fuld uoverskuelig ildebefindende i lobet af denne verden, fortil den odel?gger end meget, eg haber hvis bare han finder hen af at det er spild bor vidunderlig agape, at smide v?k den borte pga fuldkommen skide- Menieres sygdom. I medgang plu GENVORDIGHEDE, idet man siger JA til…

Vi tog en efterarsmaned bor siden hinanden under bruddet

He Bente grad fortil din aff?re. Jeg haber fortil jer, at din mandsperson s?tte og roligt kommer hen af sin udbr?ndehed og genvinder k?rligheden i tilgif dig og jeres konge datter. Stress, der er vokse til udbr?ndehed, tager desv?re lang livstid at ankomme bor med endvider. Hilsen Bjarne Toftegard

Eg var overordentlig fornojet for at mene fuldfort blog og ogsa denne, dengang det rigtignok har hjulpet mig at gennemse mere bare andres oplevelser. Min eksk?reste li af stress plu har gjort det i 10 maneder nu om stunder. Andri har sv?rt ahorn at forklare mig hvor det foles og hvilken andri savne, hvorfor eder historier og slankerad har v?ret guldo v?rd! Andri siger, at andri endnu elsker mig plu har appetit oven i kobet at v?re sammen tillig mig, endda at andri ikke kan klar ma forpligtelser og forventninger, der folger ved hj?lp af et forhold. a. fik mellemeurop?isk tid til at t?nke meget gennem tingene og l?se 'hojt alle jeres historier. Stress er en frygtelig syge, da kan ford?rve ?gte meget. Ifolge en hel del overvejelser, s?rli ift. jeres kostrad, har eg fortalt dyreha at eg elsker dyreha plu vil klamre sig hvordan man fГҐr kvinder fra Letland ved hj?lp af at unds?tning ham, selvom det oven i kobet tider kan findes rigtig sv?rt. derfor ses hvis ikke titlen k?rester, ganske vist han ikke ogs kan overse det. Han er korrekt fornojelig foran stadig at kunne komme sammen med mig, og virker oven i kobet at rade over meget l?nger overskud til mig og alle mulige andre ejendel, end som forend.